<

>

Cognitio mehanika

Cognitio, osim elektroničkih i softwareskih rješenja, nudi i kompletna mehanička rješenja. Dugogodišnje iskustvo i znanje u području mehanike nam daju veliku prednost u projektiranju naših proizvoda te rješenja za razne projekte. Nudimo projektiranje rješenja integracije i zaštite elektroničkih proizvoda, projektiranje kompletnih mehaničkih rješenja za specijalne namjene te inženjerski konzalting za optimizaciju rješenja.

Kvalitetna integracija i zaštita proizvoda je važna za dugotrajan i pouzdan rad uređaja. Svi naši proizvodi su potpuno prilagođeni za željenu namjenu klijenta. Na taj način klijent dobiva proizvod koji je za njega optimiziran razinom zaštite i integracije te cijenom izrade.

Pri projektiranju kompletnih rješenja, važna je suradnja inženjera različitih disciplina. Svi naši projekti su odrađeni na vrhunskoj razini te su naše izvedbe raznih projekata među najnaprednijima u svijetu, od kojih su mnoge i jedinstvene u svijetu. To možemo zahvaliti upravo takvom multidisciplinarnom pristupu.

Osim samih gotovih rješenja i kompletnih proizvoda, nudimo i inženjerski konzalting u svrhu optimizacije vaših rješenja i proizvoda u pogledu funkcionalnosti i proizvodnje.

Kontaktirajte nas za više informacija.

Upit za Cognitio mehanika