<

>

O NAMA

Cognitio Elektronika d.o.o. osnovana je 2012. godine. Bavi se razvojem i proizvodnjom raznih električnih uređaja i strojeva te komponenata električnih pogona. 20 godina radnog iskustva u elektronici i procesnoj automatizaciji usmjerili smo na istraživanje i razvoj rješenja za upravljanje električnim motorima.

Tržišni segment električnih motora za nas je posebno izazovan zbog visoke učinkovitosti (preko 90%) i ekološke prihvatljivosti, što ima pozitivan utjecaj na cijelu industriju. Usredotočeni smo na razvoj i proizvodnju invertera (drivera, kontrolera motora) koji optimiziraju rad električnih motora. Naši pretvarači spadaju u kategoriju pretvarača s najvećom gustoćom snage na svijetu. Cilj nam je isporuka dodane vrijednosti kupcu kroz prilagodbu pretvarača što zahtjeva veliko iskustvo, znanje i kreativnost naših inženjera.

Pored samih pretvarača, specijalizirani smo i za razvoj i proizvodnju dodatnih ugradbenih sustava te imamo iskustva u dizajniranju raznih električnih strojeva specijalne namjene koje možete naći među našim projektima.


Primarni cilj Cognitio Elektronike je razvoj optimalnih i prilagođenih elektroničkih, mehaničkih i softwareskih rješenja za kupca u što kraćem vremenu. Optimizacija i prilagodba se realiziraju prilagodbom dimenzija, naponskih razina, snage, hlađenja, mehaničke izvedbe, softwarea itd. Ukratko, svaka elektronička i mehanička komponenta te software mogu se prilagoditi specifičnim potrebama kupca sa svrhom funkcionalne i cjenovne optimizacije.


Naši kupci su hrvatska i inozemna poduzeća koja za razvoj svojih proizvoda ne žele off the shelf rješenja, već su se odlučili za prilagodbu i optimizaciju uređaja za pogon, tj. custom made uređaje.

Naši klijenti

Naš pristup rješavanja problema i razvoja novih proizvoda nam je dao mnoge zadovoljne dugogodišnje klijente iz raznih područja industrije, od procesne automatizacije do vozila sa električnim pogonom, te suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Projekti

Javite nam se