<

>

Cognitio sensored / sensorless vektorsko upravljanje

Cognitio sensored vektorsko upravljanje je algoritam za vektorsko upravljanje AC električnim motorima Cognitio Elektronike sa zatvorenom povratnom vezom, odnosno sa mjernim članovima brzine vrtnje ili pozicije rotora.

Cognitio sensorless vektorsko upravljanje je algoritam za vektorsko upravljanje AC električnim motorom bez mjernih članova, odosno u otvorenoj petlji.

Napredni algoritmi za upravljanje motorima dolaze u našim inverterima, kompletno prilagođeni namjeni i zahtjevima klijenta. Algoritmi precizno i sigurno upravljaju zadanim sustavima, bilo to upravljanje sa kontrolom momenta, brzine vrtnje ili pozicije motora. Naš algoritam zajedno s našim inverterom izvlači najbolje iz Vašeg sustava, bio to električni pogon u električnim vozilima, pogon u industriji ili bilo koji slični sustav. Algoritmi Cognitio Elektronike i inverteri su već ugrađeni u mnoge pogone i pouzdano i precizno odrađuju svoju funkciju. Naši algoritmi povećavaju efikasnost upravljanja nekima od najzahtjevnijih i najsloženijih pogona na svijetu.

Ukoliko imate zahtjev za razvoj samog algoritma, pošaljite nam upit kroz navedeni obrazac.

Upit za Cognitio sensored / sensorless vektorsko upravljanje