Uređaji za visoke perfomanse

Naši proizvodi su rezultat multidisciplinarnog inženjerskog pristupa. Dugi niz godina pouzdano i sigurno rade u mnogim sustavima naših klijenata pružajući im mnoge prednosti u industriji i na tržištu.

Navedeni proizvodi predstavljaju osnovne modele uređaja koji imaju široku namjenu, ali su lako prilagodljivi za specifične namjene. Prilagodbe se najčešće odnose na prilagodbu kućišta, ali se na bazi naših osnovnih modela razvijaju i potpuno novi uređaji po narudžbi, dostupni samo za naručitelja. Svi naši proizvodi dolaze sa ugrađenim naprednim algoritmima razvijenima za određeni uređaj i namjenu.

Energetska elektronika

Razvoj i dizajn energetske elektronike, a posebno pretvarača, predstavljaju najveći izazov za CE upravo iz razloga što zahtjevaju dugogodišnje iskustvo i specifična znanja. CE ima iskustva i znanja u razvoju i dizajnu pretvarača širokog raspona snage, od nekoliko kW pa sve do pola MW. CE pretvarači imaju visoku gustoću snage, fleksibilni su ovisno o tehničkim specifičnostima primjene, a namjenski dizajn i razvoj dodaju niz mogućnosti i prednosti u odnosu na postojeća rješenja.

UPRAVLJAČKA ELEKTRONIKA ZA IGBT MODULE (GATE DRIVER)

PRETVORBA I DISTRIBUCIJA ENERGIJE (DC/DC PRETVARAČI)

Ugradbeni sustavi

CE se također bavi i razvojem ugradbenih sustava, što podrazumijeva upravljačku elektroniku za razne namjene. Specifično za CE elektroniku je da se ona razvija kao rješenje za konkretan tehnički problem, odnosno, prilagođava se potrebama klijenta. Svaki CE proizvod je našao primjenu u industriji upravo zato što je vezan za konretne tehničke potrebe i rješenja, a ne uz proizvod kao takav.

Upravljački algoritmi

CE nudi i programsku podršku za svu svoju elektroniku. Specijalizirani smo za upravljačke algoritme u području kontrole električnih motora i pogona raznih namjena te su naša rješenja na najvišem svjetskom nivou.

Mehanička rješenja

CE znanjem i iskustvom pokriva i projektiranje mehaničkih rješenja specijalne namjene, odgovarajuću integraciju elektronike u mehanički dizajn te inženjerski konzalting za optimizaciju funkcionalnosti i proizvodnje prototipa.

MEHANIČKA RJEŠENJA

Javite nam se